DISCO
LIVE ON STAGE

ARTIESTEN

Humberto Tan


Voordat Humberto Tan in augustus 2013 begon met de immens populaire en inmiddels niet meer weg te denken dagelijkse talkshow RTL Late Night was hij jarenlang één van de belangrijkste sportgezichten van Nederland. Deze man, die onlangs de titel ‘Omroepman van het Jaar 2015’ won, heeft Nederland versteld doen staan met zijn dansmoves in het programma Dance, Dance, Dance waar hij het met zijn jongste dochter tot de halve finale wisten te schoppen. 

Gebaseerd op zijn soundbook ‘Let’s Dance’ brengt Humberto Tan in 2016 voor de tweede keer een splinternieuwe editie van de grootste discotheek van Nederland: Let’s Dance!
 

Fedde Le Grand

Fedde Le Grand, één van de grootsten in de wereld van electronica en house! Hierin heeft hij zowel als DJ als als producer een grote invloed. Op jonge leeftijd wist Le Grand de knoppen van de draaitafel te bedienen. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel werd hij gevraagd voor de grote clubs in binnen- en buitenland. Het grote publiek kent Fedde vooral van zijn grote hit 'Put your hands up for Detroit'. Mede deze hit heeft ertoe geleid dat hij met grote namen heeft samengewerkt, zoals Coldplay, Madonna en Hardwell. Fedde gebruikt zijn eigen ervaringen ook graag om veelbelovende talenten op weg te helpen in hun carrière. Tomorrowland, Sensation White en Mysteryland zijn een paar voorbeelden van de vele grote evenementen waar Le Grand heeft gedraaid. Dit jaar bouw Fedde een feestje in de Ziggo Dome tijdens Let's Dance!

Ben Liebrand


Niemand beter dan Ben Liebrand weet hoe je mensen in beweging krijgt! Al op 16-jarige leeftijd liet Ben de wereld genieten van zijn DJ-kunsten met zijn mobiele Roadshow. Hieruit ontstond een carriere die ondertussen al ruim 25 jaar omspant. Bij velen is Ben bekend van zijn programma In The Mix en de Minimix bij Veronica. Niet alleen bij nationale- maar ook internationale artiesten bleef het succes niet onopgemerkt. Hij stak dan ook grootse nummers in een nieuw jasje voor artiesten als Sting, Phil Collins en Salt-n-Pepa.
Op Oudjaarsavond is Ben degene die traditiegetrouw alle populaire songs van het hele jaar naadloos aan elkaar mixt in de Grandmix. Tegenwoordig hoor je Ben Liebrand nog op Radio Nostalgie en Radio 10 en in november mixt hij Let's Dance aan elkaar.

 

Timor Steffens


Timor Steffens is vooral bekend van zijn indrukwekkende staat van dienst als danser, choreograaf en creative director.
Zijn wereldwijde doorbraak in 2009, als één van de 11 dansers van Michael Jackson’s This Is It Tour, was er direct één van formaat. In de jaren die volgden trad Timor op met grote sterren als Chris Brown, Madonna, Beyoncé, Whitney Houston, Janet Jackson en vele anderen. Daar bleef het niet bij, met zijn good looks werd hij ook gevraagd als acteur in films, jury lid in TV-shows en is hij tegenwoordig wereldwijd actief als choreograaf en creative director van TV-shows en concerten. Ook voor de derde editie zorgt Timor wederom voor een dansspektakel! Dit moet je dus niet missen!
 

The Pointer Sisters 


Als er één groep is die disco ademt zijn het The Pointer Sisters! 'Jump', 'I'm So Excited' en 'Fire' zijn de meest gedraaide disconummers op de dansvloer. De Amerikaanse zusters, kindern van dominee Elton Pointer, begonnen hun zangcarrière in de kerk van hun vader. Door de jaren heen zijn de zusjes wereldwijd beroemd geworden in de popmuziek en waren de eerste vrouwelijk gekleurde groep die optrad in de Grand Ole Opry in Nashville. Daarnaast brachten ze verschillende albums uit, wonnen ze vele prijzen waaronder meerdere Grammy Awards en American Music Awards. In 1994 kregen zij een ster op de "Hollywood Walk of Fame'. Hun bestverkochte album 'Break Out' werd drie keer platinum. The Pointer Sister weten jong en oud te vermaken en tijdens Let's Dance zullen zij ervoor zorgen dat je niet stil kan blijven staan op de dansvloer.
 

DI-RECT
 

Di-RECT begonnen in 1999 met een vliegende start met hits als 'Just the Way I Do' en 'Inside my Head' was Di-RECT al snel niet meer weg te denken binnen de wereld van rockmuziek. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, kan niemand meer om ze heen. Di-RECT speelt op grote festivals als Pinkpop, Parkpop en Lowlands. De sound die hun nummers met zich meebrengen zijn dansbaar en opzwepend. De oude soul en funk spat er vanaf. Laat je beste funky moves zien op de dansvloer wanneer Di-RECT de Ziggo Dome op z'n kop zet tijdens Let's Dance! 
 

Romy Monteiro


Romy Monteiro, de alleskunner! Onder het grote publiek is Romy vooral bekend als zangeres door haar deelname aan 'The Voice of Holland' waar zij het tot de kwartfinales wist te schoppen. In 2015 maakte Romy haar debuut als musicalster bij The Bodyguard waarvoor zij voor haar rol een Musical Award in ontvangst mocht nemen tijdens het Musical Award Gala 2016. Naast het zingen en acteren heeft Romy ook talent voor presenteren. Het presentatiedebuut maakt zij bij AVRO TROS Musical Sing-a-Long en inmiddels presenteert zij haar eerste tv-programma 'Mijn vader is de beste'. Tijdens Let's Dance bundelt Romy al haar talenten en gaat ze alles op alles zetten Donna Summer te evenaren!
 

Op de hoogte blijven?

Bedankt voor je aanmelding

Je krijgt een bevestigingsmail toegestuurd.
Klik op de button in deze mail om je registratie te voltooien.