DISCO
BLIJF UP TO DATE

NIEUWS

 • 17 May 2017

  The Pointer Sisters en Fedde Le Grand bij Let’s Dance 2017

  Het ultieme disco spektakel ‘Let’s Dance’ keert voor de derde maal terug in de Ziggo Dome.
  Liefhebbers van disco, funk en swingbeat kunnen in november hun hart weer ophalen in de grootste
  discotheek van Nederland. Gastheer Humberto Tan ontvangt, speciaal uit Amerika, The Pointer
  Sisters met bekende hits als ‘Jump (For My Love)’ en ‘I’m So Excited’. Daarnaast werden vandaag
  Fedde Le Grand, Timor Steffens, Romy Monteiro, Ben Liebrand en DI-RECT aangekondigd. Later
  worden meer namen bekend gemaakt
   
  Fedde Le Grand zal als music director van ‘Let’s Dance’ een brug slaan tussen de hits van toen en nu.
  Samen met 's lands beste danser en choreograaf Timor Steffens creëren zij spectaculaire
  showblokken, waarin muziek en dans samenkomen.
   
  De Haagse band DI-RECT deed in 2015 al een keer mee met ’Let’s Dance’ waarin het een
  weergaloze versie van James Brown opvoerde. Wat ze deze editie gaan doen, blijft nog geheim.
  Romy Monteiro brengt een ode aan de koningin van de disco, Donna Summer, bekend van de
  discoklassiekers ‘Last Dance’, ‘Hot Stuff’ en ‘I feel Love’.
   
  Later dit jaar worden nog meer namen bekend gemaakt.
   
   
  Extra show
   
  Wegens groot succes gaat vandaag een tweede show op vrijdag 17 november in verkoop. Eerder
  ging de show op zaterdag 18 november al in verkoop. Tickets zijn te verkrijgen via letsdance.nl
   
  De derde editie van ‘Let’s Dance’ wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment in samenwerking
  met Tribe Company.
 • 26 Feb 2016

  ‘Let’s Dance’ haalt icoon CHIC featuring Nile Rodgers naar grootste discotheek van Nederland

  Na de succesvolle eerste editie van ‘Let’s Dance’, opent de grootste discotheek van Nederland op zaterdag 19 november 2016 voor de tweede keer haar deuren voor een spiksplinternieuwe editie in de Amsterdamse Ziggo Dome. Gastheer Humberto Tan vormt met Don Diablo en Timor Steffens opnieuw een creatief trio dat samen een eigentijds discospektakel met een verrassende mix aan artiesten creëert. “Deze editie hebben we nog meer disco/dance classics. Het belooft opnieuw een wervelend
  en sfeervol showspektakel te worden met dikke danshits van toen en nu. Bij ‘Let’s Dance’ gaat het om de totaalbeleving, waarbij de dansbaarheid van de muziek leading is”, aldus Humberto.
   
  Met alle voorbereidingen in volle gang is het moment aangebroken om de eerste namen van de komende ‘Let’s Dance’-line up te onthullen. Niemand minder dan CHIC featuring Nile Rodgers, voorman van één van de beste disco/funk-bands aller tijden, claimt onder anderen het podium. Natuurlijk brengt hij live zijn megabekende hit ‘Le Freak’ en ‘Good Times’. Tevens is er – naast Don en Timor - een belangrijke rol weggelegd voor Nederlands mastermix-dj Ben Liebrand. Verder treedt de Amerikaanse zangeres Robin S op met onder andere haar wereldhit uit de jaren ’90: ’Show Me Love’. Een enthousiaste Humberto: “De grondlegger van de disco, de godfather
  van de discomix en de zangeres van één van de bekendste jaren ’90-hits bij ‘Let’s Dance’ in de Ziggo Dome in de grootste discotheek van Nederland: CHIC, Ben Liebrand en Robin S. Yessssss! Ik ben supertrots op deze eerste namen van de line up.” Uiteraard volgen er later meer namen van optredende artiesten.
   
  CHIC featuring Nile Rodgers
  Nile Rodgers is één van de meest invloedrijke producers in de geschiedenis van de popmuziek. Hij is medeoprichter van de populaire band CHIC, scoorde diverse superhits, waaronder de driedubbel platina single ‘Le Freak’. Nile produceerde, schreef voor en/of speelde op de albums ‘We Are Family’, ‘Like A Virgin’, ‘Let’s Dance’, ‘Diana’, ‘Notorious’, ‘Cosmic Thing’ en ontving in 2014 maar liefst drie Grammy Awards voor zijn bijdrage aan Daft Punk’s ‘Random Access Memories’ én song van het jaar ‘Get Lucky’.
   
  Ben Liebrand
  Ben maakte in 1983 zijn radiodebuut bij Veronica met het programma ‘In The Mix’. Ook bij (inter)nationale sterren bleef Ben’s dj-talent niet onopgemerkt. Veel artiesten vragen hem om hun grootste nummers in een nieuw jasje te steken. Zo remixte hij onder andere nummers
  van Sting, Phil Collins, Genesis en Salt & Pepa. Ben heeft ook diverse succesvolle albums op
  zijn naam staan, zoals ‘De Grandmix’, ‘Grand 12 Inches’ en ‘Iconic Groove’. Het radio icoon is
  op dit moment elke zaterdagavond te horen bij Radio Veronica met de programma’s ‘in de Mix’
  en de ‘MiniMix’.
   
  Robin S
  De Amerikaanse zangeres en songwriter Robin S was erg succesvol in de jaren ‘90, zo stond ze wekenlang in de wereldwijde hitlijsten met het nummer ‘Show Me Love’. Het is zelfs uitgeroepen tot één van de beste tunes in de laatste twintig jaar van dance muziek. ’Show Me Love’ is één van de meest geremixte nummers. Het 22-jaar oude origineel werd in 2015 opnieuw een superhit in de vorm van een remix van Sam Feldt.
   
  Let’s Dance biedt de grootste dance classics, herkenbare en eigentijdse beats waarop alle disco-,
  funk- en swingbeatliefhebbers compleet uit hun dak kunnen gaan. Kaarten voor zaterdag 19
  november zijn te bestellen via www.letsdance.nl.
   
  De tweede editie van ‘Let’s Dance’ wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment in
  samenwerking met Tribe Company.
 • 29 Oct 2015

  Let's Dance van Humberto Tan krijgt vervolg in 2016

  Donderdag 29 oktober en vrijdag 30 oktober vindt de allereerste editie plaats van ‘Let’s Dance’ in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens de show bouwen Humberto Tan, DJ Don Diablo en topdanser Timor Steffens de Amsterdamse poptempel om tot de grootste discotheek van Nederland met dance classics van toen en nu. Voor deze editie heeft Humberto onder anderen KC & The Sunshine Band, Madcon, Eva Simons, Sister Sledge en Spargo weten te strikken. Wegens het grote succes van de kaartverkoop met twee nagenoeg uitverkochte zalen, komt Humberto volgend jaar terug met een geheel nieuwe 'Let's Dance'. Op zaterdag 19 november 2016 staat de tweede editie gepland en de kaartverkoop is nu geopend.

   

  Humberto Tan: “Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken toen ik met het idee van 'Let´s Dance' rondliep. Echt een avond uit je dak gaan op een mix van discohits uit ons collectieve geheugen en lekkere dance tracks van nu, samengesmolten in een spectaculaire show. Het zijn twee avonden geworden. Dat men hier zo enthousiast op zou reageren en we nu al een tweede editie in de verkoop zetten voor volgend jaar is echt een mooi verjaardagscadeau! We gaan er de komende dagen een groot feest van maken en daarna hard aan de slag om volgend jaar met een geheel nieuwe show te komen. We hebben al mooie ideeën voor de line-up."

Op de hoogte blijven?

Bedankt voor je aanmelding

Je krijgt een bevestigingsmail toegestuurd.
Klik op de button in deze mail om je registratie te voltooien.